Изјава за јавност

Овом приликом вам се обраћам као посланица покрета Доста је било заинтересована за свеукупну промену начина рада покрета, али и даље верна изворном програму организације. Дубоко сам несагласна са грубим опхођењем Саше Радуловића према медијима, представницима других опозиционих странака, али и чланством.

Изражавајући унутар организације (на састанцима, али не јавно на улици, нити пред медијима) свој став да вапим за променом понашања доживела сам покушај избацивања из организације и то под разноразним и крајње неозбиљним оправдањима. Покушај избацивања су доживеле и бројне колеге. Неко је крив зато што је нешто јавно исцурело из организације, неко зато што је са колегама причао о потреби за променом, неко само зато што има таквог члана “бунџију” у свом одбору и зато цео одбор мора да буде одстрањен.

Странка ДЈБ никада није регистрована. Статут нерегистроване странке је неважећи акт. По том неважећем акту нас тобоже избацују. Колико је ово правно неутемељено, нема потребе да објашњавам. Насупрот томе, група грађана Доста је било основана у Војводини наставља да делује у парламенту Војводине. Радуловић није члан те групе грађана, јер није Војвођанин. Ја сам посланик те групе грађана и никуд не идем. За мене је стање непромењено.

Остајем уз изворну ДЈБ политику, а терор нећу трпети. Велики број чланова ми се тренутно придружује. Позивам грађане да ми се придруже, јер из политике не излазим.

Саши Радуловићу поручујем да су прави пријатељи они који ти кажу кад грешиш, а непријатељи ти увек климају главом пуштајући да тонеш у пропаст.

И даље посланица Доста је било
Светлана Козић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 2 =